Clown Drechtsteden

Clown Drechtsteden

Ballonnenclown Drechtsteden – DordrechtPapendrechtSliedrechtZwijndrecht

Clown Funny is op aanvraag werkzaam in de gehele Drechtsteden. Ballonnenclown Clown Funny draait in de Drechtsteden voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

clown drechtstedenU wilt  twee uur ballonnen in de een van de plaatsen in de Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht uit laten delen door Clown Funny?
Tarief: € 275,00.
Vervolguren: €80,00 per uur. Incl. materialen.

Tarieven zijn incl. reiskosten en materialen.
Tarieven zijn excl. 9% BTW

Kinderfeestjes clown Drechtsteden Clown Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Drechtsteden. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Clown Funny. Voor alle kinderen is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen. Er worden buttons geknutseld waarbij uit verschillende afbeeldingen gekozen kan worden . Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz…………….. Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Tarief Drechtsteden: € 275,00
Duur: 2 uur
Aantal kinderen: 10 kinderen
Bijzonderheden: Boven de 10 kinderen komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.

Tarieven voor Drechtsteden zijn incl. BTW, reiskosten en materialen.

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204
BTW: NL002029346B89