Clown Zwijndrecht

Clown Zwijndrecht

Ballonnenclown Zwijndrecht

Clown Funny is op aanvraag werkzaam in Zwijndrecht. Ballonnenclown Clown Funny Zwijndrecht draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Zwijndrecht uit laten delen door Clown Funny in Zwijndrecht?
Tarief: € 275,00. Dit is incl. reiskosten en materialen.
Vervolguren: €80,00 per uur. Incl. materialen.

Tarieven zijn excl. 9% BTW
Ballonnenclown Funny is ook aan te vullen met schminken, suikerspin of popcorn tractatie of het zetten van glitter-tattoo’s. Clown Funny komt dan met een extra persoon.
Extra per uur: 
€ 45,00clown zwijndrecht

 

Kinderfeestjes clown Zwijndrecht Clown Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Zwijndrecht. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Clown Funny. Voor alle kinderen is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen. Er worden buttons geknutseld waarbij uit verschillende afbeeldingen gekozen kan worden.. Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz…………….. Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Tarief Zwijndrecht : € 275,00
Duur: 2 uur
Aantal kinderen: 10 kinderen
Bijzonderheden: Boven de 10 kinderen komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.

Tarieven voor Zwijndrecht zijn incl. BTW, reiskosten en materialen.

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204
BTW: NL002029346B89