Activiteiten voor koningsdag

Bent u op zoek naar leuke activiteiten tijdens koningsdag?
Wat dacht u van onbeperkt oranje suikerspinnen uit laten delen?
Glittertattoo’s in het thema van koningsdag.
Clown Funny onze ballonnenclown. Zij maakt van lange ballonnen allerlei diertjes. Een zangoptreden van Clown Funny, schminken…….of de kinderen mooie zandtekeningen laten maken. Speciaal voor koningsdag hebben wij onze zantekening met als afbeelding een oranje leeuw.
Deze activiteiten zijn natuurlijk ook op uw koningsdag-evenement te combineren.

Zandtekeningen Koningsdag

activiteiten koningsdag

Zandtekeningen zijn een soort stickervellen in vele verschillende afbeeldingen, waarvan de voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Kinderen zijn hier al snel zelfstandig 30/45 minuten mee bezig. Speciaal voor u hebben wij de koningsleeuw in ons assortiment. Maar natuurlijk kunt u ook de prinsessen of kasteel kiezen. Zandtekeningen zijn verkrijgbaar op www.zandkleuren.nl

Oranje Suikerspinnen

suikerspin koningsdag

Een heerlijke wollig oranje suikerspin in de hand van de bezoekers! Dit siert uw evenement.
Kinderen die plukken en smullen van een heerlijke zoete suikerpin tijdens de vrijmarkt op Koningsdag. De Suikerspinnen worden op koningsdag in het oranje gemaakt met een lichte sinaasappel smaak.
Fun 4 Events deelt de suikerspinnen tijdens uw koningsdag evenement uit.

glitter tattoo koningsdag

Glittertattoo’s kunnen in een snel tempo worden geplaatst op de handjes van de kinderen.
Door middel van een sjabloon worden de koningsdag afbeeldingen op het handje of armpje van de kinderen geplakt. Het koningsdag sjabloon wordt ingevuld met dermatologische huidlijm. Hierover worden de glitters gesprenkeld. De kinderen hebben een super mooie koningsdag afbeelding die glinstert op de vrijmarkt, koningsspelen of tijdens uw evenement op Koningsdag!

Ballonnenclown Koningsdag

ballonnenclown koningsdag

Clown Funny draait uit een enkele ballon het lievelingsdier van de kinderen. Tijdens het draaien van de ballonnen maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen. Omdat er uit een enkele ballon een ballondier wordt gedraaid zullen er geen kinderen worden teleurgesteld tijdens uw Koningsdag evenement of Koningsspelen, geen lange rijen en tevreden kinderen! Wist u dat..???Clown Funny in hoog tempo tot wel 100 ballonfiguren per uur draait?…. 

Schminken Koningsdag

schminken koningsdag

Wij werken samen met vele schminksters in Nederland.
Wilt u tijdens koningsdag de kindergezichtjes laten schminken? Als prinsessen, koningsleeuwen, ridders, koning of een mooie Nederlandse vlag decoratie?
Voor onze schminksters is alles mogelijk.
Wij kijken welke schminkster wij bij u in de regio beschikbaar hebben.

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com
Kvk: 08186204
BTW: NL002029346B89