Geplaatst op

Glitter en Schmink Stadskanaal

Stadskanaal Glitter en Schmink

Schminken

glitterschmink-stadskanaal

Bent u op zoek naar een schminkster voor evenementen zoals:” Koningsdag, kinderfeestjes, evenementen, kindervermaak op een bruiloft, markt/braderie, fair, schoolfeest, Halloween, buurtfeest of ander evenement waar kinderen aanwezig zijn?
Dan bent u hier op het juiste adres om de kinderen te laten schminken in Stadskanaal en omgeving Groningen. Bijvoorbeeld een prachtige vlinder of eenhoorn of stoere tijger of superheld. Ook voor de wat oudere kinderen zijn er genoeg mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een mooi eyedesign of ontwerp op de arm. Aan de creativiteit en schmink ontwerpen zal het bij onze schminkster niet ontbreken.

Er wordt gewerkt schmink op waterbasis van o.a. de merken Superstar, Diamond FX en Party Explosion.
De schmink is huidvriendelijk en te verwijderen met water en zeep.

Kinderfeestjes

kinderfeestjes stadskanaal

Maak het kinderfeestje van jouw zoon of dochter extra bijzonder! We komen graag langs om de kinderen te schminken, een mooie glitter- of airbrushtattoo of haarveer te zetten. Wij zorgen voor het perfecte kinderfeestje!
Een kinderfeestje om nooit te vergeten. 
Omdat er tijdens het schminken 1 op 1 de aandacht naar de kinderen gaat is het mogelijk om het schminken tijdens een kinderfeestje te combineren met een knutselactiviteit. De kinderen die nog niet aan de beurt zijn voor het schminken kunnen zich vermaken met een knutselactiviteit.
Er is een keuze uit de volgende knutselactiviteiten tijdens de kinderfeestjes:* Happystones maken* Zandtekeningen maken* Mozaïktekeningen maken

Happystones

happy-stones-stadskanaal

Met speciale gladde stenen en verfstiften met acrylverf kunnen de kinderen kleurrijke stenen maken.
De bedoeling is dat je de beschilderde stenen op een zichtbare plek in de natuur legt, voor andere kindjes om gevonden te worden en er heel blij van te worden.
Maar zelf houden mag natuurlijk ook en is nét zo leuk. Maak je eigen happy stone zo mooi mogelijk.

zandtekeningen

zandkleurplaten

Met speciale kleurplaten voorzien van een plaklaag kan gekleurd worden met zand of glitters in alle kleuren van de regenboog. Uiteindelijk ontstaat er een waar kunstwerk. Er is keuze uit veel verschillende kleurplaten.

Mozaïktekeningen

knutsel kinderfeestje stadskanaal

Op kartonnen platen worden afbeeldingen van bijvoorbeeld dieren, vliegtuigen of auto’s, prinsessen of zeemeerminnen prachtig ingekleurd met kleine (glitter) mozaïkstickertjes. Uiteindelijk ontstaat een geweldig effect en zal dit prachtige werkje heel mooi staan op de kamer van de kinderen.

Kinderfeestjes pakketten

Wij hebben voor de kinderfeestjes de volgende leuke pakketten voor u samengesteld

Happy Stones


Schminken + Haarveer
Schminken + Haarveer + Knutselen
Schminken + Glittertattoo
Schminken + Glittertattoo + Knutselen
Glittertattoo + Haarveer
Glittertattoo + Haarveer + Knutselen


Schminken Stadskanaal

Glitter en Schmink uit Stadskanaal komt graag op kinderfeestjes in Groningen en omstreken.
Als werkgebied voor kinderfeestjes heeft Glitter en Schmink een richtlijn van maximaal 40 minuten/40 km rijden vanaf Stadskanaal.

Voor grotere evenementen is het inhuren van Schmink en Glitter uiteraard ook mogelijk vanaf grotere afstanden vanaf Stadskanaal. Dit is afhankelijk van het totaal aantal ingehuurde uren dat Glitter en Schmink op het evenement wordt ingehuurd.

Glittertattoos of airbrush tattoosIn plaats van glittertattoos kan vooraf ook gekozen worden voor (zwarte) airbrushtattoos.
De prijs voor meer kindjes is op aanvraag en afhankelijk van het gekozen pakket.

Schminken unicorn stadskanaal

De kinderen worden op kinderfeestjes graag in het zonnetje gezet met schmink en glitter. Maar daarbij horen natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten. Wij hebben er een aantal leuke kinderfeestjes voor jou op een rij gezet.

kinderfeestjes stadskanaal

Voor (bedrijfs)evenementen hanteer ik uurprijzen welke niet afhankelijk zijn van het aantal kinderen:Schminken, glittertattoos of airbrushtattoos vanaf € 45,- per uur;
Haarveren vanaf € 50,- per uur;
Combinatie van schminken, glitter- en/of airbrush en/of haarveren vanaf € 50,- per uur.
Ook deze prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten a € 0,30 per kilometer retour en exclusief eventuele parkeerkosten.

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Datum Optie ddmmjjjj (verplicht)

  Starttijd

  Onze voorkeur gaat uit naar (verplicht)

  Schminken + HaarveerSchminken + Haarveer + KnutselenSchminken + GlittertattooSchminken + Glittertattoo + KnutselenGlittertattoo + HaarveerGlittertattoo + Haarveer + KnutselenHappystones makenZandtekeningen makenMozaïktekeningen makenevenementenkinderfeestje

  Aantal kinderen (indicatie) (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns/schminkers

  janee

  [recaptcha]


  Ballonnenclown Ballon Vouwen Stadskanaal

  ballonnenclown koningsdag

  Op zoek naar een clown die op hoog tempo ballondieren kan vouwen? Tot wel 100 ballonnen per uur?

  Voor alle kinderen is er zijn/haar favoriete diertje uit een ballon gedraaid. Tijdens het draaien van de ballonnen maakt Clown Funny gebruik van de openheid van de kinderen. Kijk snel voor meer informatie.


  Zandtekeningen

  zandtekeningen bussum

  Zandtekeningen kopen bij een Nederlandse groothandel. Snel geleverd en een grote keus aan zandkleurplaten.
  Bij zandkleuren heeft u een grote keuze aan zandtekeningen. Pakketten voor kinderfeestjes, feesten, partijen en evenementen.