Trifora

Waar hebben wij Clown Funny eerder gezien?

Wat komt mij jou gezicht bekent voor? Deze vraag krijgt Clown Funny regelmatig.
Ja! Dat klopt. U kent mij van Sports en Healthclub Trifora in Enschede.
Op de maandag en dinsdag geeft Mariska zwemlessen voor het zwem ABC. Zwemjuffrouw Mariska!

Tijdens het afzwemmen worden er door Mariska ballonfiguren gedraaid. De ballonnen worden op de tennisbaan aan de kinderen die zijn afgezwommen uitgedeeld. Op deze manier wordt de diploma uitreiking een feestelijk afsluiting van een feestelijke en spannende dag.

Zwemjuffrouw Trifora Enschede

Tijdens het Sinterklaasfeest bij Trifora Enschede heeft Clown Funny het voorprogramma voor de komst van Sinterklaas verzorgd. Samen met de kinderen is er gezongen, gedanst en gesprongen. Natuurlijk ontbraken ook de ballondieren niet. En daar was dan Sinterklaas. 150 kinderen gingen blij en voldaan naar huis allemaal met een ballon en een mooi Kado van Sinterklaas.

Tot ziens bij Trifora of als Clown Funny op feesten en partijen in Enschede.
Ciao ciao


Ballonnenclown Funny

springkussen festival twente
Clown Funny is te zien op het Springkussen festival in Enschede

Ballonfiguren op uw feest in Enschede?
Clown Funny draait razend snel uit een enkele ballon het lievelingsdiertje van de kinderen.
Hierdoor onstaat er geen teleurstelling. Daarnaast heeft Clown Funny ook nog vele leuke mogelijkheden voor kinderfeestjes in Enschede. Veel verschillende activiteiten om de spanningsboog geprikkeld te houden.
Kijk en lees snel verder.


Glittertattoo’s

Glittertattoo’s op de handjes van de kinderen laten zetten? Tijdens kinderfeestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten en voor alle andere feesten die u zich kan bedenken in Enschede. Glinstert met een mooie tattoo op de handjes maakt u het feest compleet.