Clown Gorinchem

Clown Gorinchem

Ballonnenclown Gorinchem

Clown Funny is op aanvraag werkzaam in Gorinchem.
Ballonnenclown Clown Funny Gorinchem draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Gorinchem uit laten delen door Clown Funny in de regio Gorinchem tarief: € 275,00. Dit is incl. reiskosten en materialen.
Vervolguren: €80,00 per uur. Incl. materialen.

Tarieven zijn excl. 9% BTWclown gorinchem

 

Kinderfeestjes clown Gorinchem
Clown Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Gorinchem. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Clown Funny.
Voor alle kinderen is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen.
Er worden buttons geknutseld waarbij uit verschillende afbeeldingen gekozen kan worden .
Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz……………..
Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken.
Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Het tarief voor een 2 uur durend kinderfeestje t/m 10 kinderen in Gorinchem komt op: € 275,00 incl. BTW, reiskosten en materialen. 
Boven de 10 kinderen komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204
BTW: NL002029346B89