Mega Springkussen Festival Gorssel

Helaas hebben wij geen informatie over Springkussen Festival Gorssel.

Wilt u tijdens het springkussen Festival in Gorssel leuke activiteiten als aanvulling op de springkussen activiteiten in Gorssel?
Wij kunnen voor u diverse aanvullende activiteiten regelen.

Denk hierbij aan:

Zandtekeningen maken. Zandtekeningen zijn stickervellen waarvan de voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. mega Indoor KinderfestijnOver dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Zandtekening maken is leuk als knutsel activiteit tijdens het springkussen festival in Gorssel maar ook tijdens allerlei andere activiteiten in Gorssel.
Kijk voor meer informatie over zandtekeningen op https://www.zandkleuren.nl

Ballonnenclowns. Een ballonnenclown die uit langwerpige ballonnen diertjes draait. Ballonnenclown Funny maakt tijdens het draaien van de ballonnen in Gorssel gebruik van de openheid van de kinderen. Uit een enkele ballon maakt zij het lievelingsdier van de kinderen. Wil je meer informatie over Clown Funny in Gorssel?
Kijk dan snel hier >>>

Schminken en Glittertattoos. Een andere zeer leuke activiteit tijdens springkussenfestivals is de kinderen laten schminken of mooie glittertattoo’s laten zetten. De glittertattoo’s geven niet af en blijven goed tijdens het klimmen en klauteren op de springkussens zitten. Op zoek naar een schminkster in Gorssel? Glittertattoo’s in Gorssel? KLIK HIER voor meer informatie.

Kinder zangoptreden . Een extra grote en super leuke aanvulling voor een springkussenfestival in Gorssel…..een echt zangoptreden door Clown Funny. Samen met de kinderen zal zij de tent op zijn kop zetten. Zingen, dansen en springen! Bekende interactive liedjes zullen de revue passeren. Misschien kan je alle liedjes wel mee zingen of mag je zelfs in het achtergrondkoor van Clown Funny meedoen!