kinderfeestjes schminken oegstgeest

Schminken Oegstgeest

Het is Party Time!!
Tijd voor een feestje?
Hier bent u op het juiste adres voor schminken, glittertattoo’s, ballonartiesten maar ook voor knutselactiviteiten.
Een professioneel bedrijf voor het organiseren van complete kinderfeestjes maar ook voor aanvullingen voor kinderentertainment voor feesten en partijen.

schminken Oegstgeest

Schminken

Wat is er leuker voor de kinderen op uw feest in de regio Oegstgeest geschminkt te worden?
De kinderen vinden het fantastisch om geschminkt te worden.
Vindt de schminkster bij u in de regio. En laat de gezichtjes van de kinderen geschminkt worden voor alles wat ze maar willen.

Kinderfeestjes

kinderfeestjes winschoten

En opeens is het moment daar. Uw zoon of dochter is vier jaar en worden er op school kinderfeestjes georganiseerd. Een kinderfeestje bij u thuis of op lokatie.
Bent u op zoek naar leuke kinderfeestjes? Vindt de leukste activiteiten voor op het kinderfeestje van uw zoon of dochter.


Glittertattoos

glittertattoos

Glittertattoos worden door middel van een sjabloon huidvriendelijke lijm en glitters op de huid van de kindjes aangebracht. Er is een keuze uit vele verschillende afbeeldingen (sjablonen)
De glittertattoos blijven blijven 3 tot 7 dagen zitten en zijn waterproof. Vele schminksters zetten naast het schminken van de gezichtjes ook glittertattoo’s


Ballonartiest

ballonartiest joris
ballonartiest

Onze ballonartiesten maken de mooiste creaties van langwerpige figuurballonnen. De ballonnen worden gevouwd en gedraaid tot allerlei figuren. Heb jij een “unicorn feest” ? Dan maakt onze ballonartiest een super mooie unicorn uit allerlei ballonnen. Bent u ook nieuwsgierig hoe het entertainment tijdens uw feest uit kan zien? Wij zijn werkzaam in de provincies Drenthe, Noord Holland, Overijssel, Utrecht en Zuid Holland

Zandtekeningen maken Oegstgeest

zandtekeningen

Op zoek naar zandtekeningen? Kijk bij de Nederlandse groothandel voor zandkleurplaten.
Zandtekeningen in vele verschillende afbeeldingen. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld. Uw bestelling zandtekeningen gaan de zelfde dag mee met de bezorgservice.

Ballonnenclown

ballonnenclown

Op zoek naar een ballonnenclown voor grote evenementen? Een ballonnenclown die uit een enkele ballon een diertje draait en tot wel 75/100 ballonnen per uur draait? De kinderen op uw evenement zullen niet worden teleurgesteld. Voor iedereen is er zijn/haar favoriete diertje uit een ballon gedraaid.