schminken dordrecht

Schminken Dordrecht

Schminken

schminken drechtsteden
schminken Dordrecht

Schminken kan van eenvoudig tot ingewikkeld. Met een paar kleuren schmink kan ik een kind omtoveren tot een prinses, tijger, dolfijn, draak, haai, eenhoorn, papegaai,  superheld of regenboogprinses.
Je laten schminken is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor “kids” boven de 10, 20, 30 en zelfs 40 jaar. Kijk maar eens naar mijn mooie eyedesigns.
Het is een oogversiering met schmink, maar hij ziet er feestelijker en sierlijker uit dan make-up.
Leuk voor elk feest, of het nu carnaval is of Halloween, een braderie, verjaardag, schoolfeest of een vrijgezellenfeest.

schminken sterrenburg
schminken krispijn
schminken stadspolders

Glittertattoos

Glittertattoo

Glittertattoos zijn bijna niet meer weg te denken als kinderen een schminkster zien. Een glittertattoo is een huidvriendelijke, tijdelijke tattoo. Hij wordt gemaakt met huidvriendelijke lijm en heel veel glitters. De cosmetische glitter bevat géén glas- of metaaldeeltjes. De glitter tattoo blijft een aantal dagen zitten. Jouw kind komt helemaal bling bling voor de dag ermee!


Ballonfiguren

Met een paar eenvoudige ballonfiguurtjes wordt een feestje nóg feestelijker. De kinderen kunnen eerst geschminkt worden tijdens een verjaardagsfeestje, om daarna met een leuk ballonfiguur of een ballondier naar huis te gaan. 
Voor de jarige kan ik bijvoorbeeld een prinses, eenhoorn, flamingo, alien of grote dino maken. Voor de andere kinderen zijn kleinere ballonfiguren mogelijk, zoals een pols- of haarbandje met een hartje of een kleine dinosaurus, een bloemetje of een lieveheersbeestje. Of een kikker, slang, krokodil, olifant, hondje of giraf. Misschien ze willen geen dier, maar liever een bloem of zwaard van ballonnen.

ballonnen kinderfeestje
Ballonvouwen dordrecht
ballonfiguren Dordrecht

Contact en informatie

Wilt u meer informatie? U kunt vrijblijvend het formulier invullen en meer informatie krijgen over onze diensten en tarieven. Wij stellen graag voor u een totaal tarief op. Zodat u er verder geen omkijken naar heeft.


  Pictures on your Skin Dordrecht

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Datum Optie ddmmjjjj (verplicht)

  Starttijd

  Onze voorkeur gaat uit naar (verplicht)

  ballonfiguurtjesschminkenglittertattookinderfeestjeHaarveertjes

  Aantal kinderen (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns/schminksters

  janee

  [recaptcha]

  Zandtekeningen maken

  zandtekeningen bussum

  Op zoek naar zandtekeningen? Kijk bij de Nederlandse groothandel voor zandkleurplaten.
  Zandtekeningen in vele verschillende afbeeldingen. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld. Uw bestelling zandtekeningen gaan de zelfde dag mee met de bezorgservice.