popcorn

Personeelsfeest

Het jaarlijkse personeelsfeest bij het bedrijf is altijd een gezellig samen zijn met alle collega’s. Misschien is het feest ook met aanhang en kinderen. Voor de kinderen zullen er ook leuke activiteiten aanwezig zijn. Wanneer de kinderen zich goed vermaken is het bedrijfsfeest voor de ouders ook meteen een geslaagd feest!

Ballonnenclown

ballonnenclown koningsdag

Clown Funny draait uit een enkele ballon het lievelingsdier van de kinderen tijdens personeelsfeest bij u op het bedrijf. Tijdens het draaien van de ballonnen maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen. 
Omdat er uit een enkele ballon een ballondier wordt gedraaid zullen er geen kinderen worden teleurgesteld op uw zomerfeest, geen lange rijen en tevreden kinderen! 
Een bezoek van Clown Funny tijdens uw bedrijfsfeest is goed te combineren met onderstaande activiteiten.  

Buttons maken

buttons maken

Wat is er leuker dan een zelf gemaakte button op je jas of shirt gespeld hebben? Wij hebben diverse afbeeldingen bij ons. (Kleine kleurplaatjes) Deze mag je inkleuren zoals je zelf wilt. Wij maken er als de kleurplaat klaar is, met een echte buttonmachine een mooie button van.
De afbeeldingen kunnen naar wens met uw logo of naam gemaakt worden.

Dansmatten

10 dans-pads van een vierkante meter per stuk. 
Er kunnen 10 kinderen tegelijk deelnemen aan dit dansprogramma. 
Via de LED schermen wordt er aangegeven welke voet er verzet dient te worden. Via deze beeldschermen wordt tevens de stand bij gehouden. Wie is op “dit” moment de beste danser op het zomerfeest?. 
Onderling kunnen de kinderen rouleren. 
De dansmatten zijn een extra leuke aanvulling met vele mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden. Dansen via de dansmatten is voor jong en oud!

Glittertattoo artiest

glittertattoo

Glittertattoo’s kunnen in een snel tempo worden geplaatst op de handjes van de kinderen tijdens het bedrijfsfeest
Door middel van een sjabloon worden de afbeeldingen op het handje of armpje van de kinderen geplakt. Het sjabloon wordt ingevuld met dermatologische huidlijm.
Hierover worden de glitters gesprenkeld. De kinderen hebben een super mooie afbeelding die glinstert op het feest! Een echte glittertattoo waar niemand tijdens het bedrijfsfeest om heen kan.

Popcorn

popcorn

De geur van vers gebakken popcorn ontgaat niemand tijdens uw personeelsfeest.
Met de popcornmachine wordt er heerlijke verse zoete/gekarameliseerde popcorn gebakken.
Popcorn is een traktatie voor jong en oud.
In ons authentieke popcorn kraampje wordt de popcorn vers bereid tijdens uw personeelsfeest en uitgedeeld in gezellig puntzakjes.
Weet u dat popcorn, gluten vrij is?

Schminken

schminken dordrecht

Schminken vinden alle kinderen leuk. Het prikkels de fantasie van het kind. Even een mooie vlinder zijn of een echte superheld. Misschien wordt jij wel de tijger uit het dierenbos of de grote Leeuw, de koning van alle dieren. Onze schminksters maken de mooiste kunstwerkjes van den de gezichtjes van de kinderen.
Natuurlijk fleurt de geschminkte gezichtjes ook het beeld tijdens uw feest.

Suikerspin

suikerspin koningsdag

Een heerlijke wollig suikerspin in de hand van de bezoekers op uw personeelsfeest! Dit siert het beeld van het feest bij u op het bedrijf.
Kinderen die plukken en smullen van een heerlijke zoete suikerpin.Suikerspinnen zijn er in vele verschillende kleuren en smaken te maken.

Zandtekeningen

zandtekeningen maken pizza kinderfeest

Zandtekeningen zijn een soort stickervellen in vele verschillende afbeeldingen waarvan de voorgesneden vlakken worden verwijderd.
Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Kinderen zijn hier al snel zelfstandig 30/45 minuten mee bezig. 
Het vermaak voor de kinderen was nog nooit zo leuk.


Tijdens de bedrijfs/personeelsfeesten ligt het aan het aantal kinderen dat aanwezig zal zijn, welke activiteiten Clown Funny in een pakket samen kan stellen. Uiteraard zijn er altijd extra activiteiten en mogelijkheden te bespreken. Laat uw wensen achter in ons formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Datum Optie ddmmjjjj (verplicht)

  Starttijd

  Onze voorkeur gaat uit naar (verplicht)

  Aantal kinderen (indicatie) (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]