kerstentertainment

Kerstentertainment

Tijdens de kerstperiode bieden wij u kerstentertainment aan.
Kinderentertainment voor en tijdens de kerst periode.
Denk hierbij aan uw kerst bedrijfsfeesten, kerstmarkt, winkelcentra, woonboulevard en restaurants.
Fun 4 Events vermaakt de kinderen en hebben hiervoor vele activiteiten beschikbaar.
Kerst entertainment voor alle gelegenheden waar kinderen aanwezig zijn en vermaakt willen worden.

Kerstman en Kerstclown

kerstman ballonnen
kerstentertainment

Onderstaande activiteiten kunnen wij verzorgen in Kerstsfeer. Clown Funny is als gezellig kerstclown Funny verkleed en uiteraard is het ook mogelijk om de kerstman of de kerstelfjes mee te nemen.

Kerst ballonnenclown

kerstentertainment

Clown Funny draait uit een enkele ballon het lievelingsdier van de kinderen. Tijdens het draaien van de ballonnen maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen. 
Omdat er uit een enkele ballon een ballondier wordt gedraaid zullen er geen kinderen worden teleurgesteld, geen lange rijen tijdens uw kerstmarkt of evenement maar tevreden kinderen! 
Wist u dat………??Clown Funny kan in hoog tempo tot wel 100 ballonfiguren per uur draaien. 

Popcorntractatie

kerstentertainement
Kerst tractatie

De geur van vers gebakken popcorn ontgaat niemand op uw kerstevenement of kerstfeest. Met de popcornmachine wordt er heerlijke verse zoete/gekarameliseerde popcorn gebakken. Popcorn is een traktatie voor jong en oud.
In ons authentieke popcorn kraampje wordt de popcorn vers bereid en uitgedeeld in gezellig puntzakjes. Wist u dat…??? popcorn, gluten vrij is?

Kerstbuttons maken

Button kerst maken

Wat is er leuker dan een zelf gemaakte kerstbutton op je jas of shirt gespeld hebben? Wij hebben diverse kerst afbeeldingen bij ons. (Kleine kleurplaatjes in het thema kerst) Deze mag je inkleuren zoals je zelf wilt. Wij maken er als de kleurplaat klaar is, met een echte buttonmachine een mooie kerstbutton van. De afbeeldingen kunnen naar wens met uw logo of naam gemaakt worden.

Voor een persoonlijk advies voor uw

Kerst schminken

schminken kerst

Schminken vinden alle kinderen leuk. Het prikkels de fantasie van het kind. Tijdens de kerst wordt er natuurlijk in het kerstthema geschminkt. Of wordt jij een echte kerst tijger uit het dierenbos of de rendier, sneeuwpop of misschien wel een leuke kerstman op je gezicht.
Onze schminksters maken de mooiste kunstwerkjes van den de gezichtjes van de kinderen.

Kerst zandtekeningen maken

kerst zandtekeningen maken

Zandtekeningen zijn een soort stickervellen in vele verschillende afbeeldingen, waarvan de voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Kinderen zijn hier al snel zelfstandig 30/45 minuten mee bezig. Zandtekeningen maken is leuk tijdens kerstmarkten, bedrijfsfeesten, kerst borrels maar ook in restaurants of parken om de kinderen tijdens de kerst te vermaken.

Glittertattoo’s

kerst glittertattoo tattoo

Glittertattoo’s kunnen in een snel tempo worden geplaatst op de handjes v an de kinderen.
Door middel van een sjabloon worden de afbeeldingen op het handje of armpje van de kinderen geplakt. Het sjabloon wordt ingevuld met dermatologische huidlijm. Hierover worden de glitters gesprenkeld. De kinderen hebben een super mooie afbeelding die glinstert op ieder feest!

kerst entertainment  +31 (0)6 24 660 380 of info@fun4events.nl

Of vul vrijblijvend onderstaand formulier in en vraag informatie aan:

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Datum Optie ddmmjjjj (verplicht)

  Starttijd

  Activiteit (verplicht)

  Aantal kinderen (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]