voorprogramma sinterklaas

SuperPiet snapt het niet

Sinterklaas show piet

Superpiet kan alles, hij is supersterk, superslim, superhandig, super aardig, superknap, super van alles: hij is echt fantastisch…..! Of toch niet?!
Voordat Sinterklaas straks binnenkomt, gaat Superpiet controleren of alles in orde is. Een heel belangrijke taak. Superpiet controleert of de pepernoten wel lekker smaken, of de pakjes goed zijn ingepakt, of de stoel voor Sint goed staat: alles moet tip top in orde zijn voor Sinterklaas.

Maar wat blijkt? De pepernoten zijn niet te eten, het cadeautje dat Superpiet test, blijkt een neocadeau en tot overmaat van ramp stort de stoel van Sinterklaas ook nog in elkaar.

voorprogramma sinterklaas

Er is maar één oplossing: Superpiet moet het Sinterklaasfeest redden. En gelukkig kan natuurlijk niemand dat beter dan Superpiet in hoogst eigen persoon. Want één ding kan de Superpiet zeker heel goed: opscheppen.
Gelukkig wordt hij bijgestaan door de kinderen als blijkt dat Peinspiet de oorzaak blijkt van alle “ellende”

“SuperPiet snapt het niet” is een fantastische en unieke kindershow voor grote groepen kinderen met 2 zwarte Pieten boordevol grappen en grollen, acrobatiek, ballonfiguren, kortom: het wordt een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten.!

Werktijd: 45-60 minuten;
Inclusief: geluid, 2 Pieten en diverse rekwisieten

Inclusief Sinterklaas

De show kan ook inclusief Sinterklaas.
Sinterklaas komt na 45 minuten in de show en wilt op de nog kapotte stoel gaan zitten tot grote schrik van de kinderen. Zal Superpiet de stoel nog op tijd kunnen repareren?
Er zal veel interactie tussen de Pieten en de kinderen zijn, maar uiteindelijk komt alles goed en zal Sinterklaas over gaan tot de orde van de dag…..de cadeaus!

Werktijd: 1 x 75 minuten of 90 minuten met een kwartier pauze.
Inclusief: 2 Pieten, Sinterklaas en diverse rekwisieten

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Datum Optie ddmmjjjj (verplicht)

  Activiteit (verplicht)

  Starttijd

  Aantal kinderen +/- (verplicht)

  Ik ontvang ook graag informatie van andere clowns

  janee

  Uw bericht

  [recaptcha]