Clown Funny

clown funnyClown Funny wie kent haar niet ?

Een vrouwelijke clown in een mooi uitgedost roze kostuum.
Clown Funny vermaakt de kinderen op kinderfeestjes, feesten en partijen. Alle feestjes waar kinderen aanwezig zijn is Clown Funny in te zetten.
Clown Funny haar standplaats is Oldenzaal maar zij reist het gehele land door om op uw feest het voor de kinderen een GEWELDIG FEEST te laten zijn.


Zij zal tijdens een optreden starten met de ballonnenact. Hierbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen. Voor alle kinderen is er zijn/haar favoriete diertje uit een ballon gedraaid. Er worden suikerspinnen getoverd en natuurlijk ook heerlijk van gesmuld.
De kinderen gaan met Clown Funny buttons knutselen en worden ze geschminkt. Tijdens het schminken is Clown Funny 1 op 1 met de kinderen bezig en kunnen de overige kinderen een mooie zandtekening maken.


Bovenstaan programma kan toegepast worden op feesten waar maximaal 10 kinderen aanwezig zijn. Zoals kinder verjaardagsfeesten, familiefeesten enz..
Het wisselen van de activiteiten heeft te maken met de spanningsboog van de kinderen. Zodat het gehele feest door een groot feest blijft voor iedereen.
Groot en klein zullen genieten van de aanwezigheid van ClownFunny.

 

Heeft u meer kinderen op het feest? GEEN PROBLEEM! De activiteiten worden binnen de tijdsduur worden aangepast naar het aantal kinderen.
Er komen dan wel activiteiten te vervallen.

Wilt u meer informatie over Clown Funny? Vult u dan onderstaand formulier in:

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Datum Optie ddmmjjjj (verplicht)

  Starttijd

  Onze voorkeur gaat uit naar (verplicht)

  Aantal kinderen (verplicht)

  Uw bericht

  Fun 4 Events
  Clown Funny
  T.  06 24 660 380
  E. clownfunny@outlook.com

  Clown Fonny

  Kvk: 08186204
  BTW: NL002029346B89